Om Rjukan Hytte

Både om sommeren og om vinteren er Rjukan Hytte en perfekt base for en vellykket (vinter) ferie. På og rundt Rjukan Hytte kan både eldre og unge ferierende oppleve mye. Foretrekker du ro og avslapping eller søker du spennende opplevelser? Rjukan Hytte er et rolig sted og en god base for deg som vil oppleve fantastisk natur i Rjukan, Tinn og Telemark.

På sommerstid er vår campingplass en flott utgangspunkt for fantastiske fotturer i nasjonalpark Hardangervidda, for sykling, fisking og mye, mye mer.

Om vinteren er Rjukan en paradis for sport entusiaster. For eksempel, hva med is klatring?

Den ekte Norske feriefølelse

Velger du en romslig døgnplass eller vil du helst bo på hytte? På Rjukan Hytte finner du ulike hytter oppført i tradisjonell Telemark byggeskikk og dels med restaurerte laftede bygninger, som gir deg den ekte Norske feriefølelse. Et stort gresskledd campingområde er omgitt av gamle steinmurer og har en fantastisk panoramautsikt mot Gaustatoppen.

Fasiliteter

Under ditt opphold har vi gode fasiliteter i et moderne og bekvemm sanitærbygg med dusjer, vaskeservanter, toaletter, vaskemaskin og tørketrommel. Dusjpolletter kan fås kjøpt for kr. 10,- pr. polett.

På campingen organiseres ulike aktiviteter i høysesongen. Hva med for eksempel live musikk og workshops, og mye mer.

Vi har lagd vår egen miljøpolicy som hovedsakelig dreier seg om kildesortering, miljøvennlig renhold og energisparing.